Schaafijs

Overheerlijk, hygiënisch en razendsnel!

Schaafijs op uw feestje!

Schaafijs

Heeft u interesse in onze schaafijsdienst? (altijd inclusief personeel) Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via:

Telefoonnummer: +31 641 869 410,

email naar: info@daddyscool.nl

of druk op de whatsapp button op deze pagina om in contact te komen en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

______________________________________

______________________________________

De meest populaire traktatie bij bruiloften en partijen is op dit moment DaddysCool schaafijs met onze vele overheerlijke smaken.

DaddysCool heeft inmiddels 30 smaken siroop. De siropen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. De keuze aan schaafijssmaken is dus enorm.

Als u ons boekt nemen wij altijd alle smaken mee. U hoeft bij ons geen keuze te maken.

Wij zijn in het bezit van een schaafijsmachine. Hierdoor kunnen we in een mum van tijd een groot aantal gasten/bezoekers voorzien van dit verkwikkende lekkernij. Lange wachtrijen zijn verleden tijd!

De machine kan uitstekend worden ingezet bij alle gelegenheden waar u een (grote) groep wilt trakteren zoals bij: verjaardagen (zaal of thuis), trouwerijen, dansavonden, thema-avonden, verrassingsfeesten, Caribische avonden, familiefeesten, etc.

Ook voor evenementen is de schaafijsmachine erg in trek. Voor bedrijven en scholen is het bijvoorbeeld erg leuk de schaafijsmachine in te huren bij personeelsfeesten, vrijdagmiddagborrels thema-avonden, open dagen, schoolfeesten/gala’s, opening van een gebouw, activiteitendagen, etc.